HEDEF LGS 2024

HEDEF LGS 2023 Liselere Hazırlık Programı kapsamında okulumuz velilerine bilgilendirme yapılmıştır.

HEDEF LGS 2023 Liselere Hazırlık Programı'nın tanıtımı yapılmıştır.

Okulumuz öğrencilerine Akademik Takip Komisyonumuz tarafından planlanan ve Eylül ayından itibaren yaptığımız deneme sınavlarının ve ilimiz genelinde BİGEP kapsamında yapılan sınavların sonuçlarını branş öğretmenlerimizle analiz ettik ve velilerimizle toplantı yaptık. Emeklerinden dolayı fedakârca çalışan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Etkili ve verimli ders çalışma yöntemleri semineri velilerimize zoom üzerinden yapılmıştır.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce yayınlanan "Hedef LGS 2023 Projesi" tanıtımı kapsamında; Hedef LGS 2023 koordinatörü Aytekin AKGÜN tarafından, okul öğretmenleriyle okul müdürünün başkanlığında toplantı yapılarak proje süreci hakkında bilgilendirme yapıldı.

Eyl

8. sınıf öğrenci velilerimiz için 3 Ekim Pazartesi günü saat 13.20'de konferans salonumuzda "Danışman Öğretmen Uygulaması Öğrenci ve Veli Eğitim Programı" semineri yapılmıştır.

Ara

Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni kazanan mezun öğrencimiz Hasan Basri KESKİN 7. ve 8. sınıf öğrencilerimize nasıl çalıştığından ve başarılı olma stratejilerinden bahsetti.

Ara

20 Ekim Perşembe günü okulumuz 8. sınıf öğrencileri Şehit Turgut Solak Fen Lisesi, Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi ve Gülser Mehmet Bolluk Anadolu Lisesi'ni ziyaret etmişlerdir. Okul birincimiz olan Ahmet Yiğit KAYABAY öğrencilerimize sunum yapmıştır.