HEDEF LGS 2024

Ara

HEDEF LGS kapsamında mezun buluşmalarımızı Anadolu İmam Hatip Liseleri ile başlattık. Şule Yüksel Şenler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Dr. Ayşe Hümeyra Ökten Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrenim gören okulumuzdan mezun olmuş öğrencilerimiz şu an 8. sınıfta bulunan öğrencilerimizle bir araya gelerek okullarını tanıttılar ve LGS sınav sürecini nasıl geçirdiklerinden bahsettiler. Güzel karşılamalarından dolayı mezun öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Kasım ayı son denememiz 29 Kasım Çarşamba günü yapılacaktır.

Kas

20 Kasım Pazartesi günü yapılacak olan İstanbul Gezisi'nde ilk durağımız Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi olacak.

Kas

Kasım ara tatil öncesi son deneme sınavımız 10 Kasım Cuma günü yapılacaktır.

Kas

9 Kasım Perşembe akşamı Hedef LGS 2024 kapsamında saat 20.00'da zoom üzerinden 8. sınıf velilerimizle bir araya geldik. Toplantıda ilk çeyrek dönemin değerlendirmesi yapıldı. Öğrencilerimiz ve velilerimiz ara tatili nasıl verimli geçirsinler konularında okul rehber öğretmeni Merve Gülşen bilgilendirme yaptı. Toplantımız soru-cevap etkinliği ile son buldu. Katılım gösteren öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen "Hedef LGS" projesi kapsamındaki okullar arasındadır. Proje tanıtımı ve yıl boyunca uygulanacak çalışmalar ile ilgili 8. Sınıf velilerimizi, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi bilgilendirdik.

Ekm

Hedef LGS 2024 maratonu okulumuzda hızlı bir şekilde başladı. Toplantılarımızı yapacağımız odamız hazırlandı. Ayrıca okulumuzun girişinde bulunan panomuzu düzenledik.

Ekm

"Hedef LGS 2024" kapsamında 8. Sınıflarımızla deneme sınavlarına başlıyoruz. Ara deneme sınavları ile bir dönemde 20 sınav yapmayı planlıyoruz. Öğrencilerimize her deneme sınavının ardından yanlış yaptıkları sorularla ilgili anında dönüt veriyoruz. Deneme sınavlarının planlanması ve uygulanmasında emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Haz

Öğrencilerimize komşumuz olan Balıkesir Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin program çeşitliliği işleyişi, akademik ve sosyal faaliyetleri ile okulun genel hatlarının tanıtımı öğrencilerimize yapılmıştır.

Haz

Öğrencilerimize okul rehber öğretmenlerimizden destek alınarak 'Dikkat ve Odaklanma' temalı seminer düzenlemiştir.

May

Okul rehber öğretmenlerimiz "Sınav Kaygısı ve Baş Etme Yolları" ile ilgili 8. sınıf öğrencilerimize seminer vermişlerdir.

May

2022-2023 Eğitim Öğretim Dönemi Balıkesir İli Hedef 2023 LGS İl Koordinatörleri Toplantısı’nı Gerçekleştirdik. Şule Yüksel Şenler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Din Öğretimi Şube Müdürümüz Sayın Cemalettin Yüceer, kıymetli okul müdürlerimiz ve okul koordinatör öğretmenlerimiz eşlik ettiler.

HEDEF LGS 2023 Liselere Hazırlık Programı kapsamında okulumuz öğrencilerine bilgilendirme yapılmıştır.

HEDEF LGS 2023 Liselere Hazırlık Programı kapsamında okulumuz öğretmenlerine bilgilendirme yapılmıştır.