Ock

Kas

Ekm

Rehber öğretmenimiz Meltem ORAN 9-11 Mart tarihlerinde öğrencilerimize "Bilinçli Teknoloji Kullanımı ve Teknoloji Bağımlılığı" semineri vermiştir.

Ock

Balıkesir İmam Hatip Ortaokulu olarak velilerimize yönelik "Aile İçi İletişim" konulu seminer düzenleyeceğiz. Seminer, Rehber Öğretmen Meltem Oran tarafından 7 Ocak Cuma günü saat 20.00'de ZOOM üzerinden gerçekleştirilecektir. Seminer bağlantısı ve şifresi gruplarda paylaşılacaktır. Değerli katılımlarınızı bekliyoruz.

Kas

Okul Rehberlik Öğretmenimiz Meltem Oran tarafından 11 Kasım Perşembe günü saat 20.00'de "Okul Başarısında Ailenin Rolü" adlı seminer gerçekleştirilecektir. Tüm velilerimiz davetlidir. Değerli katılımlarınızı bekliyoruz.

(Zoom bilgileri afiştedir. Ayrıca tüm sınıflara seminere katılım linki gönderilecektir. )

Ekm

Peygamber Efendimizin dünyaya teşriflerinin 1450.yıl dönümü münasebetiyle hazırlamış olduğumuz "Mevlid-i Nebi" programına tüm veli ve öğrencilerimizi bekliyoruz.