Ekm

24.10.2023 Salı günü öğretmenlerimiz Aytekin AKGÜN, Taner CANKURT ve Fatma ELARSLAN başkanlığında Bursa'ya gezi düzenlenmiştir. Susurluk’ta yapılan kahvaltıdan sonra Bursa AFAD Eğitim Müdürlüğü ziyaret edilmiş ve öğrencilerimize doğal afetler konusunda çok faydalı bilgiler verilmiştir. Bu eğitimlerden sonra Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi ve ardından Bursa Ulu Cami ziyaret edilmiştir. Daha sonra GUHEM Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi'ne gidilmiştir.

Ekm

Gazze başta olmak üzere Filistin'e yönelik İsrail tarafından başlatılan saldırılar sonucunda şehit olan Filistinli kardeşlerimiz için okulumuzda hatim indirdik ve dualar okuduk. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Nurullah Aydın öğrencilerimizi konferans salonunda Mescid-i Aksa ve Kudüs'ün önemi konusunda bilgilendirdi. Hafta boyunca öğrencilerimiz harçlıklarından arttırarak Gazze'deki kardeşleri için topladıkları yardımı hayır kuruluşuna verdi. Hayırsever öğrencilerimize ve emeklerinden dolayı öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Deneme sınavında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ekm

Okulumuz ve Şule Yüksel Şenler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kardeş Okul projesini beraber yapıyor. Projenin ilk etkinliği, Şule Yüksel Şenler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Pusula ve Yakamoz gruplarının tanıtım faaliyetleri oldu. Keyifli, heyecanlı ve verimli geçen tanıtımda Pusula ve Yakamoz grubundaki öğrenciler okulumuz öğrencilerine grupların kuruluş amaçları ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Ekm

Okulumuz geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen "Hedef LGS" projesi kapsamındaki okullar arasındadır. Proje tanıtımı ve yıl boyunca uygulanacak çalışmalar ile ilgili 8. Sınıf velilerimizi 11 Ekim Çarşamba Saat: 14.00'te okulumuz konferans salonuna bekliyoruz.

Ekm

"Hedef LGS 2024" kapsamında 8. Sınıflarımızla deneme sınavlarına başlıyoruz. Ara deneme sınavları ile bir dönemde 20 sınav yapmayı planlıyoruz. Öğrencilerimize her deneme sınavının ardından yanlış yaptıkları sorularla ilgili anında dönüt veriyoruz. Deneme sınavlarının planlanması ve uygulanmasında emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ekm

4006 TÜBİTAK 10. Bilim Fuarı Destekleme Programı'na başvuru yapan okulumuz, bilim fuarı düzenleme hakkı kazandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Eyl

Mevlid Kandili münasebetiyle bugün okulumuzda her öğrencimize bir sayfa Kuran'ı Kerim dağıtılarak hatim indirildi, lokma hayrı yapıldı ve kandil programı düzenlendi. Hatim, lokma hayrı ve programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize ve hayırsever velilerimize teşekkür ediyoruz. Kandilimiz mübarek olsun.

Eyl

Okulumuz öğrencilerinden Haziran ve Eylül ayında Hafızlık İcazetnâmesi sınava giren, başarılı olup Hafızlık İcazetnâmesi sınavını kazanan hafızlarımız Halil AKTAŞ, Alattin Özdemir, Sami KESKİNKILIÇ, Ramazan İnkaya, Miraç Genç, Halil Sert, İsmail Taha Başar, Necati Karakaş, M.Emin SARIGÜL ve Halil İbrahim Saraygün'ü, ailelerini ve hocalarını tebrik ediyoruz. Rabbimiz hayırlı mübarek eylesin. İlim yolculuğunda muvaffakiyetler ihsan eylesin inşallah.

Eyl

Programı hazırlayan Fen Bilimleri öğretmenimiz Gamze AKKUŞ'a teşekkür ederiz. Yeni eğitim-öğretim yılımız hayırlı olsun.

Eyl

20.09.2023 tarihinde "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" Programı yapılmıştır. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim okundu. Sonrasında günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirler okundu. Programı hazırlayan öğretmenlerimiz Halil DURMAZ ve Kübra BAŞKEMER'e teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz Konferans salonunda 8. sınıf öğrencilerimize sene başı motivasyon seminerimizi gerçekleştirdik. Her birine başarılar diliyoruz.

Eyl

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sami GÜNNÜ okulumuzu ziyaret etti. Öğrenci ve öğretmenlerin yeni eğitim öğretim yılını kutlayıp başarılar diledi. Okul idaresi ve öğretmenlerle sohbet ederek okul güvenliğine yönelik gerekli tedbirlerin alınması konusunda istişarede bulundu.

Eyl

5. sınıf öğrencilerimize Okula Uyum(11-15 Eylül) kapsamında Okul Müdürümüz Tarık İkbal Ayyıldız, Okul Müdür Yardımcılarımız Merve Nur Koçak, İbrahim Özdemir tarafından okulumuzun kuralları hakkında bilgilendirme konuşmaları yapıldı. Okul Rehber Öğretmenlerimiz Meltem Oran, Merve Gülşen tarafından bilgilendirici video ve renkli kağıt oyunu ile öğrendikleri kurallar pekiştirildi.

Eyl

5. sınıf velilerimize Okula Uyum(11-15 Eylül) kapsamında Okul Müdürümüz Tarık İkbal Ayyıldız, Okul Müdür Yardımcımız Merve Nur Koçak ile Okul Rehber Öğretmenlerimiz Meltem Oran, Merve Gülşen tarafından bilgilendirme konuşmaları yapılmıştır.