18 Mart tarihinde yapılan 5. sınıflar arası bilgi yarışmasının galibi 5/D sınıfı oldu.

19 Mart tarihinde yapılan 6. sınıflar arası bilgi yarışmasının galibi 6/E sınıfı oldu.

20 Mart tarihinde yapılan 7. sınıflar arası bilgi yarışmasının galibi kızlarda 7/F sınıfi, erkeklerde ise 7/C sınıfı oldu.

21 Mart tarihinde yapılan 8. sınıflar arası bilgi yarışmasının galibi 8/D sınıfı oldu.

18 Mart Pazartesi günü konferans salonunda "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi" programı yapıldı. Açılış konuşmasının ardından yazı ve şiirlerle devam eden program tiyatro oyunuyla son buldu. Programı hazırlayan Türkçe öğretmeni Şahin TÜMER´e teşekkür ederiz.

Okulumuz öğrencileri Gezi Kulübü öğretmeni Mehmet İKİZ, Türkçe öğretmeni Ayşe ÇANKAYA ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Hasan YILMAZ gözetiminde İzmir´e gittiler. İzmir´de Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, Kemeraltı ve İzmir Doğal Yaşam Parkı´nı gezdiler. Üst öğrenim kurumlarını tanımak amacıyla yapılan gezimiz öğrencilerimiz tarafından çok beğenildi.

12 Mart Salı günü okulumuz konferans salonunda "12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü" programı yapılmıştır. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program günün anlam ve önemini anlatan konuşma, şiirler, oratoryo gösterileri, öğrencilerimizin hazırladıkları video, Eslem TEZ isimli öğrencimizin seslendirdiği şarkı ile devam etmiştir. Programda emeği geçen Fen Bilimleri öğretmenimiz Gamze AKKUŞ´a, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Saliha DÖNER´e ve Türkçe öğretmenimiz Ayşe ÇANKAYA´ya teşekkür ederiz.

Okulumuz öğrencilerinden Mahmut USLU hafızlığını tamamlamıştır.

Okulumuzda yapılan deprem tatbikatında tüm öğrencilerimiz hızlı bir şekilde okulu tahliye etmişlerdir.

Regaip Kandili dolayısıyla kız öğrencilerimiz okul camiinde, erkek öğrencilerimiz ise Kalaycılar mahallesi camiinde Ragaip Kandili programı gerçekleştirmişlerdir. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Regaip Kandilimiz mübarek olsun.

Bu yıl okulumuzun koordinatörlüğünde gerçekleştirilen İmam Hatip Ortaokulları Arası 10. Arapça Yarışmaları 6 Mart Çarşamba günü Karesi AVM´de gerçekleştirildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda önce Arapça Şarkı Okuma sonra Metin Canlandırma ve daha sonra da Arapça Şiir okuma kategorilerinde katılan tüm okullar çekilen kura sırasına göre sahneye çıkarak gösterilerini sergiledi. Yarışmadan sonra hediye takdimi yapıldı ve dereceye giren okullar açıklandı.

Arapça Şarkı Okuma Yarışmasında

1. Okul : Karesi / Gazi İmam Hatip Ortaokulu

2. Okul : Bandırma / Bandırma İmam Hatip Ortaokulu

3. Okul : Gönen / Gönenli Mehmet Efendi İmam Hatip Ortaokulu

Arapça Metin Canlandırma Yarışmasında

1. Okul : İvrindi / İvrindi Anadolu İmam Hatip Lisesi

2. Okul : Bandırma / Bandırma İmam Hatip Ortaokulu

3. Okul : Karesi / Şule Yüksel Şenler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Arapça Şiir Okuma Yarışmasında

1. Okul : Altıeylül / Yakup Mihriye Akdeniz Anadolu İmam Hatip Lisesi

2. Okul : Karesi / Şule Yüksel Şenler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

3. Okul : İvrindi / İvrindi Anadolu İmam Hatip Lisesi

Okulumuz Balıkesir okullar arası masa tenisi müsabakaları yıldız erkekler kategorisinde 2. oldu. Beden Eğitimi öğretmenimiz Bekir KESKİN´i ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Okul rehber öğretmenlerimiz Gülderen OĞUZ ve Merve GÜLŞEN tarafından öğrenci velilerimize "Çocuk İhmal ve İstismarı" konulu seminer verilmiştir.

Şbt

26 Şubat Salı günü düzenlenen münazara yarışmasını 7/D  ve 7/F sınıfları kazanmıştır.

Şbt

Okulumuz 7/A sınıfı öğrencilerinden Abdullah ÖLMEZ güreşte küçük minikler okullar arası il birinciliğinde 52 kg. serbest stilde 3. olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Okulumuzda yapılan 6. sınıflar münazara yarışması okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilmiştir.

Şbt

21 Şubat tarihinde okulumuz öğretmenleri ve idarecileri ile bir araya gelerek piknik gerçekleştirdik. Öğretmenlerimiz bu tarz faaliyetlerde sık sık bir araya gelerek hoşça vakit geçirmektedirler.

Şbt

20 Şubat 2019 tarihinde Kızılay, okulumuz öğretmenlerine kök hücre bağışı ile ilgili seminer vermiştir.