BALIKESİR İLİ HEDEF 2024 LGS-YKS KOORDİNATÖRLERİ OCAK AYI TOPLANTISI

ALINAN KARARLAR

1- Tüm İmam Hatip Ortaokulu ve Liselerimizin DYK kurs merkezi olması için başvuru yapılması.

2- Sınav soru rehberliği kapsamında danışman öğretmenlik çalışmalarına dönem boyu düzenli devam edilmesi.

3- Öğrenci başarı performans karnelerinin değerlendirilip öğrencilere seri dönüt verilmesi.

4- İyi Örnek Çalışmalarının sosyal medya ve okul sayfalarının web sitelerinde görünürlük çalışması kapsamında paylaşılması.

5- Ara tatilde kamp yapmayan okulların kamp yapan okullar ile koordinasyonu sağlanıp öğrenciler için planlamaların gerçekleştirilmesi.

6- Kalite Takip Sistemine yapılan çalışmaların ve toplantıların zamanında ve düzenli olarak girilmesi ve bu konuda hassasiyet gösterilmesi.

7- Bir sonraki toplantının Bigadiç Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapılmasına karar verildi.

Yayın: 24.02.2024 - Güncelleme: 24.02.2024 23:19 - Görüntülenme: 33